Szükség esetén szívesen segítünk az igényeknek megfelelő kaputelefon készülék kiválasztásában és beszerzésében, de természetesen a már megvásárolt készülék telepítését is elvállaljuk.
Kérjük, hogy a további szerelési anyagok (kapcsolók, nyomógombok, kábelek, kábelcsatornák, ...) beszerzését bízza ránk. A nem szakszerűen kiválasztott, silány minőségű anyagokkal a munkaidő nagyon elhúzódhat, és hosszútávon az ilyen alkatrészek balesetveszélyesek, tűzveszélyesek is lehetnek. 
A kaputelefon rendszert a következő szempontok alapján tervezzük meg és állítjuk össze:
Csengő vagy kaputelefon?
Szükség van-e a beszédkapcsolatra, vagy elég egy nyomógombbal vezérelt hagyományos csengő?
Elég a hang, vagy képre is szükség van?
Lehetőség van video-kaputelefon beszerelésére, amivel élőben látható a belső egység képernyőjén a személy, aki csengetett. Természetesen audio (hang) kapcsolat is van ilyenkor, beszélgetni is lehet az illetővel. Az ilyen rendszerekben van "kitekintő" mód is, amivel csengetés nélkül is ki lehet nézni az utcára - még éjszaka is! Fejlettebb készülékek az okostelefonunkra és okosóránkra is közvetíti az interneten keresztül a hangot és képet, így bárhol is legyünk a világon, tudunk beszélni a látogatónkkal.
Kapunyitás a lakásból:
A legtöbb kaputelefon rendelkezik azzal a képességgel, hogy egy nyomógomb megnyomására a kapu kinyílik, a látogató így egyszerűen beengedhető.
Kapunyitás a kapualjból:
Kilincs nélküli társasházi kapuk esetében egy nyomógombot szoktunk telepíteni a kapu közelében, melynek megnyomásával a zár nyit, és a kapun könnyedén távozhatunk.
Kapunyitás számkóddal:
Lehetőségünk van olyan kaputelefon-központ telepítésére, melyen a lakáskód-kulcs-számkombináció megadása után a kapu nyílik.
Kapunyitás kulcstartóval:
A számkódos nyitás mellett (vagy helyett) megoldható az úgynevezett proxy kártyával vagy kulcstartóra függeszthető koronggal a kapu nyitása. Csak a megfelelő helyre kell érinteni a kaputelefonon, és máris nyílik a zár.
Kapunyitás mobiltelefonnal:
Egy nagyobb alapterületű lakópark esetében már indokolt lehet az a megoldás, amivel a kaput egy telefonszám megcsörgetésével tudjuk kinyitni.
Kapuk száma:
Főleg a forgalmasabb helyeken lévő társasházak esetében lehet szükség a hátsó kapun is a kaputelefonra (így a 2 központ összehangoltan működik), vagy legalább egy proxy-s beléptetőre.
Beltéri egységek száma:
Nagyobb családi házakban lehet szükség a földszinten és az emeleten is telepített kézibeszélőre, vagy akár képernyőre.
Fenti szempontokon kívül még rengeteg egyéb körülményre oda kell figyelnünk. A helyszín bejárása és az igények pontos felmérése után tudjuk a megfelelő készüléket kiválasztani, ajánlani, és részletes árajánlatot adni a beszerzésre és telepítésre.
A kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy egy űrlap kitöltésével tudja velünk felvenni. 

 

 

Villanyszerelő a FacebookonVillanyszerelő az InstagramonVillanyszerelő a TikTokonVillanyszerelő Youtube csatornaVillanyszerelő a Twitteren (X)

Villanyszerelő hívása telefononE-mail küldése a villanyszerelőnekVillanyszerelő weboldalOkosotthon szerelő weboldalLinkTree hivatkozások